реклама

реклама

Питання з шляхопроводами міста Черкаси на контролі міської влади. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на сьогоднішній прес-конференції, реагуючи на запитання журналістів.

– По шляхопроводу, який на проспекті Хіміків з виходом до літака, проектно-кошторисна документація в розробці. але він в непоганому стані. Що ж до мосту, який веде до мікрорайону Дахнівка, то він в гіршому стані, як і стан мосту, до веде до мікрорайону Луначарки. Один з підприємців з компанії «Добробут», за власний рахунок вирішив допомогти зробити обстеження, бо має сертифіковану лабораторію. Звісно треба працювати над усім і звертати увагу і на шляхопроводи. Але проблеми і в дорогах. Наприклад, більшість доріг без нижнього шару, на вулиці Гагаріна ще 5 сантиметрів має бути шару асфальту. Тож працюємо над усім цим, – зауважив мер.

Він зазначив, що в місті все побудовано за радянської влади і часто-густо без додержання технологічних процесів.

До речі, після інформації про обвал мосту в Києві на Шулявці, нардеп від Смілянського округу Сергій Рудик радить звернути увагу і на черкаську дамбу.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Петрович 02.03.2017 10:33
Сергій Рудик відомий хвахівець з ремонту автомобільних доріг, тепер взявся вже за мости і шляхопроводи. Вірте не пізніше грудня роботи розпочнуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Громада. 01.03.2017 19:52
Уже як зараз додержуються технічні вимоги при ремонтах доріг, то краще б стидливо мовчали б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100