За два дні відпрацювання працівники дозвільно системи Черкаського відділу поліції у Черкасах виявили 10 власників зброї, які зберігали її з порушеннями. Складені адміністративні протоколи за статтею 192 КУпАП.

Поліцейські Черкаського відділу поліції перевірили в Черкасах за місцем проживання 185 власників зареєстрованої зброї, з яких 10 осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності згідно статті 192 (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) КУпАП. В рамках превентивних заходів згідно з діючим законодавством за порушення вилучено 10 одиниць зброї, а саме нарізний мисливський карабін, пістолет травматичної дії, два газових пістолету та 6 мисливських гладко ствольних рушниць.

З власниками зареєстрованої зброї правоохоронці провели профілактичну роботу щодо роз’яснення законодавства в сфері дозвільної системи. Заходи в цьому напрямку будуть і надалі тривати.

Про це інформують у секторі комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкащанин 08.03.2017 10:28
Власників зброї притягнули не до дисциплінарної, а до адміністративно ї відповідальност і. І про це в секторі комунікації поліції мали б знати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100