Працівники поліції охорони в ніч проти 6 березня врятували від загибелі в пожежі подружжя черкащан, повідомили "Прочерку" в прес-службі відомства.

1476783200_595633 О пів на третю ночі поліцейські наряду групи реагування батальйону Управління поліції охорони в Черкаській області, здійснюючи патрулювання міста Черкас в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання, звернули увагу на дим, що здіймався над приватним сектором в районі вулиці Чорновола й провулку Хижняківського.

Вирахувавши місце розповсюдження диму, поліцейські прибули на місце пригоди, де дійсно горіла прибудинкова споруда. На той час горіла стіна і вже зайнявся дах. В хаті було повно диму. По ряду ознак стало зрозуміло, що в приміщенні можуть бути люди. Не чекаючи на пожежників, кинулись всередину і витягли надвір чоловіка і жінку, яка вже була без свідомості. На свіжому повітрі вона опритомніла.

Погорільці, з огляду на характерну зовнішність та особливості побуту господарства, ймовірно, є неконтрольовано споживали спиртне, а тому і пожежа може бути наслідком нехтування правилами пожежної безпеки. Але не виключений і варіант зумисного підпалу – район привабливий для нового будівництва.

Прибулі невдовзі пожежники зайнялись гасінням пожежі, а лікарі швидкої допомоги – врятованими. Поліцейські охорони продовжили патрулювання обласного центру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100