реклама

реклама

Компанія KTD Group, що спеціалізується на імпорті та виробництві побутової техніки (ТМ Saturn, Laretti, ST, Defiant), в березні 2017 року планує почати виробництво на новому заводі в Черкасах, де на першому етапі будуть виготовлятися електропічки (духовки), а протягом року також планується почати випуск холодильників і конвекційних обігрівачів. Про це інформує "Інтерфакс-Україна".

"В кінці березня ми відкриваємо завод в Черкасах, зараз йде налаштування обладнання та тестування, будемо випускати духовки. Влітку запускаємо великий завод холодильників найвищого європейського класу енергозбереження - А +++, в тому числі з системою No Frost", - сказав президент компанії Олександр Громико.

Він нагадав, що компанія має завод в Каневі, де випускаються пральні машинки-автомат "Купава", а також тепловентилятори, сушки для фруктів, електрочайники, міксери під ТМ Saturn і іншими торговими марками, а в березні планується розпочати випуск м'ясорубок.

Продукція заводу реалізується як в Україні (реалізується в гіпермаркетах, зокрема, "АШАН"), так і поставляється в Угорщину, Румунію, Польщу, Чехію, Сербію, а також з наявністю представництва в Дубаї (ОАЕ) - в країни Африки.

"Зараз ми продаємо продукцію в Східну Європу, але ведемо переговори про постачання духовок і холодильників в "Ашан"в Італії, вже відвантажуємо продукцію до Франції - поки в інтернет-магазин. Але ми цю техніку імпортуємо, а з відкриттям заводу в Черкасах хочемо розширити продаж до Португалії та інших країн ", - повідомив Олександр Громика.

Як уточнив керівник PR-відділу KTD Group Валерій Сорока, крім духовок і холодильників, на площах нового заводу планується восени поточного року почати виробництво конвекційних обігрівачів.

"Площа придбаного нами колишнього заводу "Строммашина"в Черкасах, на якому проводитиметься реконструкція, досить велика - більше 40 тис. Кв. М, тому буде створено кілька виробничих майданчиків", - уточнив він.

За його словами, виробництво духовок розраховане на 200 тис. од. в рік, холодильників - 300 тис. в рік, конвекторів - 25 тис. од. в рік, при цьому в цілому планується працевлаштувати 1 тис. - 1,2 тис. працівників (в тому числі 500 осіб - на заводі холодильників).

Валерій Сорока також додав, що холодильники будуть випускатися по повному циклу виробництва, з використанням сучасних європейських технологій.

"На 70% холодильники будуть вироблятися на нашому заводі, для цього є обладнання для штампування металу, лиття пластмасових деталей. Решта 30% - це іноземні комплектуючі, які в Україні не виробляються, хоча ми зацікавлені в українських постачальників для здешевлення продукції та підтримки українського виробництва ", - відзначив Валерій Сорока

Він уточнив, що інвестиції в виробництво духовок і холодильників становлять $23 млн (інвестор - чеський Saturn Home Аppliances), а для організації виробництва конвекторів планується докапіталізація.

Як очікується, на заводі будуть випускатися холодильники як під ТМ Saturn, так і під іншими торговими марками.

"Сьогодні в Україні виробника подібного роду, який об'єднує такий широкий асортимент побутової техніки, не існує", - резюмує глава PR-відділу.

Як очікується, відкриття заводу Черкасах відвідає президент України Петро Порошенко.

"Хороший сигнал, коли нові інвестиції приходять в Україну. Чеський холдинг Saturn Home Аppliances інвестував за два роки $ 23 млн у виробництво побутової техніки в Черкасах. Такі інвестиції – це робочі місця для сотень українців і нові можливості для розвитку національної економіки в цілому", - написав на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

У 2009 році компанія відкрила в Каневі завод напівавтоматичних пральних машин Kupava, а потім асортимент заводу було розширено за рахунок випуску різної техніки під торговою маркою Saturn.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Олекса 13.03.2017 21:49
Що людей трудоустроять це СУПЕР ! Але продукцiю треба зробить якiсно й хорошо продать за кордон- ВАЛЮТУ ТРЕБА по-зарiз. Народ черкащини з кожним днем бiднiе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Антистец 10.03.2017 08:30
На фото что? Завод по сборке бытовой техники?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Антон 10.03.2017 08:24
Страны те что написали особенно польша та их там никто не покупает они себе бош позволить могут а вобще самые лучшие холодильники это Атлант и по цене отличные
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Антон 10.03.2017 08:23
Зачем? Зачем нам этот китайский ширпотреб? Все запчасти китайские
Далееикачество очень низкое бесит когда говорят высшего уровня. Ну вы что это таезника максимум полгода проработает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ZNZ 09.03.2017 18:06
Цитую Масяня:
Сатурн це торгова марка РОСІЇ !!!! От вам і санкції!

Nи, Масяня, або лапух, або ж спеціально брешещ! "Прописка" фірми - Чехія. В Кацапстані є лише філіали - до речі, утричі менш потужні, аніж у Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #2 Масяня 09.03.2017 16:09
Сатурн це торгова марка РОСІЇ !!!! От вам і санкції!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ukr 09.03.2017 15:49
"Продукція заводу реалізується як в Україні, так і поставляється в Угорщину, Румунію, Польщу, Чехію, Сербію, а також з наявністю представництва в Дубаї (ОАЕ) - в країни Африки... продаємо продукцію в Східну Європу, але ведемо переговори про постачання духовок і холодильників в "Ашан"в Італії, вже відвантажуємо продукцію до Франції...хочемо розширити продаж до Португалії та інших країн" (с)
Зараз вилізе в коментах якесь ватне чмо і почне як завжди нудити: "Всьо равно бєз прадаж в раіссію прападьотє" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100