реклама

реклама

Минулого місяця Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області через аукціон продало права оренди десятьох земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів), інформує прес-служба відомства.

Auktsion-5 Ці ділянки розташовані в Жашківському (7) і Лисянському (3) районах. Загальна площа наділів становить понад 91 га.

За користування цією землею до бюджетів сільських рад щорічно надходитиме 272,3 тис. грн., що на 168,3 тис. грн. більше від стартової ціни (104 тис. грн.).

Під час торгів найбільше зросла вартість землі площею 24,6 га в адмінмежах Баштечківської сільської ради Жашківського району, де стартова ціна збільшилася з 8% до 44,72% від її нормативної грошової оцінки (НГО): із 29,5 тис. грн. до 165 тис. грн. (у 5,6 раза).

У березні 2017 року в області заплановано продати через аукціон права оренди 23 земельних ділянок загальною площею 179,73 га. Ця земля – в Лисянському, Жашківському, Монастирищенському, Канівському, Маньківському й Корсунь-Шевченківському районах.

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Із детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися в розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100