реклама

реклама

Щоб привернути увагу до проблем вантажних перевезень та якості доріг, у смт Драбів силами небайдужих водіїв та ГО «Самооборона майдану» 14 березня о 10-й буде зупинено автомобільний рух. Відбудеться це по вул. Володимирівській (біля автовокзалу на шляху, який сполучає магістраль Київ-Харків і Черкаси)

index

Вимоги: збільшення тарифів на вантажні перевезення; вирішення ситуації із контролем за загальною вагою вантажівок; ремонт дорожнього покриття, прийняття закону Верховною Радою про взаємну відповідальність за перевантаження автотранспорту  замовника, перевізника, продавця.

«Драбівщина – один із районів із найгіршим дорожнім покриттям. Найскладніший стан на шляху, який сполучає магістраль Київ-Харків і Черкаси. Дорога тривалий час лишається без ремонту, а погіршують ситуацію численні вантажівки, які рухаються до Черкас. Відповідно до Правил дорожнього руху, вантажівкам загальною вагою більше 40 тон їздити заборонено. Проте власники часто не дотримуються цієї норми та псують залишки дорожнього покриття», – інформують організатори.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Юрій 13.03.2017 10:12
Акція запізніла, але питання якого вона стосується надзвичайно актуальна!!! Відчуваєш великий сором за черкащину, коли повертаєш із траси Київ-Харків, бачиш великий портрет нашого земляка Т.Г. Шевченка із словами "Вас вітає Черкащина", а потім суцільне, жахливе бездоріжжя. Звераюсь до керівництва області: або зніміть портрет нашого славетного земляка, або відремонтуйте дорогу!, або яцщо нездатні зробіть інші висновки.... Така сама ситуація із дорожнім покриттям на трасі, що веде з м. Лубен, Полтавської області (теж напрямок від згаданої автодороги Київ-Харків). Зразу після дорожнього знаків ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ та ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОН починається суцільне жахливе бездоріжжя. Складається враження, що Полтавська область, з її станом доріг зовсім інша країна. Ганьба і величезний сором всім керівникам, що відповідають за цей напрямок роботи. Подумайте про наш славний історичний край і про людей які тут проживають і гостей та туристів які їдуть відвідати святі місця нашої рідної області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100