реклама

реклама

В районі Авдіївської промзони у ніч на 9 березня  армійці знешкодили ворожого снайпера. Виявилось, що він громадянин Росії, співробітник їхнього управління розвідки, інформує сайт «Про все» з посиланням на Факти ICTV. Армійцю з позивним "Звір", який ліквідував снайпера, всього 19 років. Він - родом зі Шполянщини.

“Звір” досі не може оговтатися. Так само, як його побратим. Разом витягали тіло ворога, за кілька десятків метрів від терористів.

– Крім документів, у нього був паспорт РФ, військовий квиток “ДНР” і була карточка ведення вогню снайпера. Шахтарі такі карточки не пишуть. Ми вже скільки воюємо, так досконало карточки не малюємо, як була намальована та карточка вогню, – коментує військовослужбовець ЗСУ “Хан”.

Та історія зі снайпером набула несподіваного повороту.

– Подзвонили щойно на телефон і питають: а вам російські снайпери не потрібні?А то ви така смілива, я вас на ФБ читаю. Давайте на линії фронту поспілкуємося. Я сказала: звісно, давайте. Побачимо один одного в приціл. Все можливо, – розповідає прес-офіцер 72 механізованої бригади Олена Мокренчук.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 СОЛДАТ 16.03.2017 22:18
Цитую Земляк:
Красавець! Молодчага!

Будемо надіятися що цей хлопець утилізував не останнього "ватного" любителя "косить укроп".Удачі тобі воіне і постарайся повернутися живим.Слава Украіні! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Земляк 16.03.2017 21:42
Красавець! Молодчага!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100