реклама

реклама

На сьогоднішній сесії Черкаської міськради, де обговорюється звернення до Президента України та Верховної Ради, виникла суперечка між депутатом від партії «Самопоміч» Олексієм Романовим та секретарем міськради Олександром Радуцьким. Про це інформує кореспондент «Прочерку».

Романов

Радуцький хотів врахувати вчорашню публікацію нардепа Олега Петренка, який звинуватив іншого нардепа Семена Семенченка у "піарі на крові". Через це Радуцький запропонував "виключити Семена Семенченка із звернення", таким чином "звернутись до всіх депутатів Верховної Ради, крім нього".

Після цього виступив однопартієць Семенченка по "Самопомочі" депутат Романов і звинуватив Радуцького в тому, що він представляє політичну силу, «яка три роки цинічно бреше, і замість реформ в країні має місце зубожіння народу».

- Ваше намагання маніпулювати і вносити роздор не вдасться, - сказав Романов.

Він також додав на адресу Радуцького: «Ви тормоз реформи в Черкасах. Історія скоро все розставить на свої місця».

Радуцький намагався відповісти коректно (мовляв, "дякую, що ви слідкуєте за моєю діяльністю"), але було помітно, що він образився.

Потім виступив представник ВО «Черкащани» Павло Карась.

Він наголосив, що нинішня ситуація – це результат бездіяльності уряду, який за кілька років не спромігся навіть диверсифікувати постачання вугілля на ТЕС та прокласти лінії електропередач в обхід окупованих територій. Карась сказав, що «Черкащани» підтримують звернення, яке буде складене на основі звернень «Свободи» та «УКРОПу».

Після цього Бондаренко закликав депутатів не піаритись.

Пізніше відбулося спільне засідання комісій міськради, на якому було вирішено винести на обговорення проекти звернень «Свободи» та «УКРОПу», а також "об’єднане" звернення, зачитане Павлом Карасем. Останнє хоч і містить основні положення попередніх, але витримане в більш помірних тонах. Замість вимог там звучать пропозиції.

Після цього було оголошено перерву, і керівники фракцій зібрались в кабінеті міського голови.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 ХМ 16.03.2017 23:22
Туто)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Мунька 16.03.2017 17:42
В Україні гарно ровиваються тільки прапори та виробництво "активістів". Стільки наплодилося, що вже на часі налагоджувати їх експорт або міняти по бартеру на товари народного виробництва. Бо толку з них, як з старого козла молока. "Свобода", "Батьківщина" попробували без державної кормушки, не склалося, знову лізуть до бюджетного корита. Коли вже народ прозріє і не буде їти на поводу у політичних аферистів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Мудрагель 15.03.2017 14:35
" Ваше намагання маніпулювати і вносити роздор не вдасться", - сказав Романов.
А шо, він правий! Від себе додам: Радуценко, «Коли ви маєте гірку заздрість і сварливість, то не хваліться і не говоріть на правду неправди» (Якова 3:3)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Denis 15.03.2017 13:41
виникла суперечка між депутатом від партії «Укроп» Олексієм Романовим та секретарем міськради Олександром Радуцьким. :D :D :D - а как же самонемич всьо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #3 федор принципиальный 15.03.2017 13:34
Шурику в скором будущем сплетут лапти,так как он гребет только в свой карман,паша карась рвется в кресло "Теплокоммунэнер го",Сухарьков хочет видеть своего кореша и в кресле"Водоканала",чтобы руководство"Азота"имело своих людей в этих коммунальных предприятиях.Ждем результата этой гнилой междуусобицы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Реаліст Комаров 15.03.2017 13:19
Зубожіння народу не зупинить ніхто, коли всі підприємства, засоби виробництва, торгівля комусь належать. Але це лише українські реалії- треба десятки років щоб запрацювали принципи народного капіталізму. Приклади обману і зубожіння на кожному кроці, в т.ч. і в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 Паніковський.. 15.03.2017 13:15
Паша, то ти свій проект рішення по відстороненню Радуцького з посади ,уже подав чи тільки на словах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100