реклама

реклама

Сьогодні, 15 березня, близько 12 години ранку у реанімації Звенигородської центральної районної лікарні померла 37-річна Лариса Олійник, яку 4 березня було збито на пішохідному переході. Про це інформують «Вісті Черкащини».

060320171109378142385 За 11 днів перебування в лікарні жінка так і не приходила до тями.

– До останнього моменту вона була в тяжкому стані. Так і померла, – зазначив головний лікар Звенигородської ЦРЛ Вардан Айрапетян.

У померлої залишились 6-річний син і 15-річна донька. 29-річний винуватець аварії зараз під домашнім арештом.

ДТП, у якій постраждала Лариса Олійник, сталося у Лисянці поблизу селищного ринку. Жінка йшла з дитиною, коли «ГАЗель», на якій винуватець розвозив хліб, переїхала колесом грудну клітину потерпілої, протягнувши ще кілька метрів. В критичному стані її доправили до Звенигородської районної лікарні, яка краще обладнана, ніж Лисянська. Там було зроблено операцію. Дитина залишилась неушкодженою завдяки матері, яка вчасно її відштовхнула.

– Місцевий житель не обрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням, збивши автомобілем «ГАЗ 3302» жінку. Відкрито кримінальне провадження, – прокоментував подію керівник прес-служби поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

За інформацію «Вістей Черкащини», за кілька хвилин до події водій потрапив в ще одну аварію, пошкодивши чужу автівку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100