реклама

реклама

Підозрюваного у вбивстві матері затримали на місці події. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, інформують в ГУ НП у Черкаській області.

PM902image003

До Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із домоволодінь виявлено тіло господарки будинку без ознак життя. На місці поліцією було з’ясовано, що смерть потерпілої наступила в результаті черепно-мозкової травми.

Особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєні даного кримінального правопорушення, було затримано правоохоронцями на місці події. Ним виявився 52-річний син потерпілої, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, обухом сокири наніс декілька ударів потерпілій в ділянку голови. Після чого, усвідомлюючи, що накоїв, чоловік намагався покінчити життя самогубством через повішання. Довести задумане до кінця завадили правоохоронці, які прибули за викликом.

У спілкуванні зі слідчим затриманий повідомив, що причиною такої поведінки стали постійні конфлікти між ним та матір’ю.

PM731image002

Затриманому повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Відносно чоловіка обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100