реклама

реклама

Про механізм погодження проектів гідроенергетики розповіли черкащанам закордонні експерти, котрі днями приїздили до Черкащини. Тут вони відвідали Тальнівщину, зокрема ознайомились з об’єктами перспективного будівництва малих ГЕС у районі. Попередньо зустрілись у стінах ОДА з керівництвом області.

^CC4394732EA5E996142CC6977CAA0E82F7F012B19D6739BEB3^pimgpsh_fullsize_distr

– Для Черкащини, як і для України в цілому, розвиток малої енергетики є одним із важливих питань, адже використання  альтернативних джерел енергії є викликом сьогодення, – зазначив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Маємо, зокрема, відповідну регіональну програму в цій сфері. І сьогодні ми готові представити потенціал області для визначення можливості запровадження проектів будівництва нових об’єктів.

Пан Йонас Сандгрен спільно зі своєю колегою Бріт Лонгва представляють департамент у справах клімату, енергетики, охорони навколишнього середовища та наукових досліджень. Вони, зокрема, детально розповіли про систему ухвалення дозволів в енергетичному секторі, забезпечення якої  зосереджено в одній структурі. При цьому детальне вивчення  поданих проектів потребує досить тривалого розгляду, остаточні ж висновки можуть надаватись через 1,5-2 роки після надходження заявки.

– Сподіваємося, ми зможемо допомогти вам у питаннях ліцензування, перевірок, безпосередньо видачі дозволів на проекти гідроенергетики, – зауважив Пан Йонас, – та будемо раді співпраці в подальшому з фахівцями вашого регіону.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Пенсіонер 21.03.2017 08:53
Малі ГЕС у нас набудували у 1955-57 р.р.а вже за десять років успішно посписували та розікрали. :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100