реклама

реклама

Одну з уманських вулиць планують перейменувати на честь Героя України Андрія Кизила, який загинув під Авдіївкою Донецької області 29 січня.

Andriy-Kizilo-620x400 Уманська міська рада оприлюднила розпорядження «Про проведення громадського обговорення про перейменування вулиці і найменування нових вулиць», інформує сайт «04744.info».

Метою даного розпорядження є проведення громадського обговорення та залучення мешканців Умані до розгляду пропозицій та врахування їх думки під час прийняття рішення. Темою слухань буде перейменування вулиці Коломенської на вулицю Андрія Кизила. Також розглянеться питання про найменування нових вулиць, які створені в місті.

Згідно із законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» буде здійснено реєстрацію пропозицій та зауважень громадян. Підготовлено інформаційну довідку про Андрія Кизила.

Також на офіційному сайті Уманської міської ради оприлюднено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення, пропозиції та зауваження, отримані в ході його проведення і результати.

Термін проведення громадського обговорення становить два місяці з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про його проведення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100