реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада просить у Києва грошей на зарплату медикам і освітянам

Міська влада просить у Києва грошей на зарплату медикам і освітянам

Сьогодні на сесії Черкаської міської ради депутати звернулися до Президента України Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколи Азарова та голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба з проханням виділити 9 млн грн. субвенції з Держбюджету на зарплату медикам та освітянам на грудень.

Звернення зачитав депутат Олег Стадник. У підсумку за нього проголосували всі 45 присутніх в залі депутатів.

Олег Стадник повідомив, що просити гроші змушує ситуація, що склалася навколо забезпечення нарахування та виплати зарплати працівникам медичної та освітянської галузей міста.

Як йдеться у звернення, незабезпеченість до кінця року по зарплатам та енергоносіям складає 9 млн грн. При формуванні бюджету на 2011 рік мінімальна потреба по галузях охорони здоров’я склала 169 млн грн. Міністерством фінансів доведені граничні показники у сумі 135 млн грн. або 80% від мінімальних потреб. Потреба по фонду оплати праці при затвердженні бюджету складала 131 млн грн.

– Протягом бюджетного року департаментом охорони здоров’я виконкому міськради вдалося провести заходи по оптимізації мережі закладів охорони здоровя. Але через відсутність внутрішніх резервів всередині закладів медичної та освітньої галузей міста та можливостей міського бюджету, просимо допомогти по забезпеченню фонду оплати праці працівникам медичних та освітніх закладів. Це дозволить уникнути заборгованості по зарплатам та зніме соціальну напругу всередині трудових колективів, - сказав у виступі Олег Стадник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Черкащанка 24.11.2011 20:42
Менше за кордони зі своєю свитою треба Одаричу їздити,то й на зарплату вистачить, а так де ж вони візьмуться, якщо свита Одарича тягне з бюджету що тільки можна, і зарплата ціла і за відрядження отримають.А от Тулубу стояло б і запитати куди Одарич зі своєю чудовою командою витрачає кошти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Виктор Ефремович 24.11.2011 16:29
Какая наивность.. :lol: Не хватает денег на зарплату медикам и педагогам.. А вам, товарищ Стадник и еще 700 человекам из раздутого апарата управления, хватает? :lol: При том, что вы получаете зарплату в три раза, больше чем врачи в больницах? Откуда же возьмутся деньги учителям, если вы сьедаете 45 милионов гривень ? При этом ваше племя безбожно разворовывает бюджет через безконечные комунальные предприятия, типа дирекция парков, которое возглавляет ваш однопартиец Радуцкий. А знаете какая у него зарплата? Знаете: 10 тысяч гривень, как и у других дружков по каолиции с регионалами - директорами подобных предприятий. Прожженные циники - вот вы кто с вашым мером.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дорогу молодим 24.11.2011 16:23
Це ж треба Алеговичу і Алегу Стаднику дотянути все це до кінця року, щоб за місяць до Нового Року вирішити цю проблему так "просто" . Як що в них осталась хотя б яка совість, то нехай підуть у відставку***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100