реклама

реклама

grigr «Кожен з нас повинен сьогодні усвідомити, що потрібно ходити на виборчі дільниці і віддавати свій голос, а не продавати його. Лише тоді матимеш право підтримувати або критикувати владу. Якщо ж на вибори не ходити – все залишиться так, як є зараз», - заявив журналістам у Черкасах 23 листопада голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, якого цитує прес-служба політика.

 Коментуючи проголосований народними обранцями новий Закон «Про вибори», він зазначив, що не хотів би бачити у наступному скликанні Верховної Ради таких людей, які багато обіцяють, але нічого не роблять.

«Даним законопроектом підняли до 5% виборчий бар’єр. Це зроблено для того, щоб залишити нинішніх депутатів у парламенті і не пустити у ВР нікого нового, - вважає Гриценко. – Але насправді парламенту потрібне оновлення, бо деякі депутати сидять там по 15-20 років і вже забули, де знаходяться ті люди, які їх обирали», - наголосив він.

Голова «Громадянської позиції» впевнений, треба прибрати «піаністів», які тиснуть на десять кнопок водночас замість бізнесменів та олігархів, які, отримавши мандат, не сидять у парламенті, не пишуть законів і не голосують.

«Замість себе вони посадили «смотрящих», які тиснуть на кнопки. Це неприпустимо. Так само, як і відсутність на засіданнях без поважних причин. Це фермер, вчитель, водій, токар знають, що мають бути на роботі зранку. А депутат, який отримує грошей більше, ніж всі вони разом, не ходить на роботу. Таких треба гнати з парламенту металевою мітлою», - відзначив Гриценко.

Він також не сприймає, коли депутат-мільйонер або мільярдер у приватній бесіді запевняє, що не підтримуватиме антинародний законопроект, а у сесійній залі одразу ж тисне на кнопку «за».

«Я голосую так, як вважаю за потрібне. Для мене важливіше мати прямий хребет, а не мільйони без права голосу. На жаль, таких у парламенті небагато, бо білих ворон завжди менше», - розповів голова «Громадянської позиції».

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Кирсан 24.11.2011 18:49
Розумний та поміркований дядька.На жаль,без купи грошей.
А політик європейський.У оборуткан не замічений.
Та й земляк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100