25-26 березня в спортивному залі Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ „Університет банківської справи“ за сприяння адміністрації інституту відбулися змагання з волейболу серед дівчат та юнаків за програмою І Спортивних ігор Черкаської області серед навчальних закладів типу: коледжі, технікуми. У змаганнях взяли участь 6 команд дівчат та 7 команд юнаків (всього 156 спортсменів), які представляли Золотоніський технікум ветеринарної медицини, Смілянський коледж харчових технологій, Смілянський промислово-економічний коледж, Черкаський державний бізнес-коледж, Черкаський політехнічний технікум, Черкаський комерційний технікум та Черкаський художньо-технічний коледж.

Змагання проходили у 2 етапи: на першому етапі команди змагалися у підгрупах, після чого відбувалися півфінальні та фінальні зустрічі.

У фіналі змагань серед дівчат зустрілися команди Черкаського комерційного технікуму та Черкаського державного бізнес-коледжу. У напруженому протистоянні сильнішими виявились юні бізнесвумен, які другий рік поспіль виграють цей турнір. У боротьбі за третє місце між командами Черкаського політехнічного технікуму та Черкаського художньо-технічного коледжу бронзу здобули волейболістки ЧПТ.

Склад команди дівчат ЧДБК: Пилипенко Анна, Тюренко Валерія, Кисіленко Юлія, Герольд Ірина, Лінчевська Олена, Карпінська Вікторія, Корчан Дарина, Пустова Яна, Ткаліч Наталія, Крижановська Анастасія, Черних Ксенія, Царюк Анжела, Куцовол Анжеліка. Тренер команди – Пилипюк А.Г.

До фіналу юнацьких команд потрапили Черкаський політехнічний технікум та Черкаський художньо-технічний коледж. Перемогу на тайбрейку вирвала команда ЧПТ, повернувши собі звання сильніших волейболістів після річної перерви. Третьою стала команда Черкаського державного бізнес-коледжу, яка у грі за 3 місце перемогла спортсменів Смілянського коледжу харчових технологій.

Склад команди юнаків ЧПТ: Тригуб Євгеній, Капелюшний Сергій, Гончаренко Марк, Білан Володимир, Величко Ігор, Нудьга Олександр, Омельченко Олександр, Коломієць Сергій, Рітов Вадим. Тренер команди ‒ Шпак Д.Г.

Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України висловлює вдячність адміністрації Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ УБС за надання спортивного залу та створення відмінних умов для проведення змагань.

Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ксюша 30.03.2017 09:10
ЧДБК (дівчата) стали чемпіонами ТРЕТІЙ рік поспіль
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100