З золотими та срібними медалями повернулися юні футболісти команди "Чайка" Черкаської спортивної школи олімпійського резерву зі змагань, що проводились в весняні  шкільні канікули в  місті Яремче Івано-Франківської області.

Як повідомив старший тренер школи Сергій Миколайович Ковалевич, в турне по Прикарпаттю приймали участь діти 2005, 2006 та 2007 років народження, вони виборювали перемогу в традиційному турнірі "Кубок Довбуша".Такі поїздки  необхідні для спортивного зростання, підвищення майстерності майбутніх футболістів.Тим паче, що в Черкасах відсутня необхідна матеріально-технічна база. для повноцінного розвитку футбольних талантів.

І хоча погодні умови не дуже сприяли дітям - дощі, мокре та грязне поле,- вони грали відчайдушно, докладаючи максимум зусиль та майстерності. В результаті перша команда "Чайки" (2005 р.н.) стала переможцем турніру та одержала золоті медалі і "Кубок Довбуша", а ще три команди "Чайки" завоювали срібні медалі.

Дякуючи організаторам поїздки - тренерському складу та своїм батькам ,- діти мали можливість не тільки займатись улюбленою справою - футболом, але й можливості  для знайомства з Прикарпаттям. Вони побували в мальовничовому  урочищі Женець на водоспаді Гук, в аквапарку Івано-Франківська, подорожували по Яремчі. Тому з подорожі вони повернулися не тільки зі спортивними нагородами, а ще з масою яскравих та незабутніх вражень.

Олександр Бриж, головред газети «Донбас»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100