Департамент освіти та гуманітарної політики оголошує конкурс на посаду директора Черкаського міського Будинку культури ім. І.Кулика. Нагадаємо, з 2014-го року БК очолює 34-річний Євген Валовенко.

Він закінчив Черкаське музичне училище ім. С.Гулака-Артемовського, Донецьку Державну музичну академію ім.С.Прокоф’єва. У Будинку культури ім. І. Кулика працює з березня 2006-го року на різних посадах. Зокрема, був організатором вокальної студії «Орфей» та вокального септету «7 нот», артистом ансамблю “Ярославна”. До призначення директором працював художнім керівником камерного хору “Канон”. Наразі із ним закінчився контракт.

Директором Черкаського міського Будинку культури ім. І. Кулика може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки.

Початок прийому документів – 1 квітня 2017 року. Їх прийом здійснюється протягом місяця та закінчується 30.04.2017 року.

Початок формування персонального складу конкурсної комісії - 4.04.2017 року.

Останній термін надання заявок від трудового колективу та громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування - 24.04.2017 року.

Дата он-лайн жеребкування претендентів на участь у роботі конкурсної комісії від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування 25.04.2017 року (орієнтовно).

Місце проведення жеребкування – каб.206 (приміщення виконавчого комітету міської ради, вул. Б.Вишневецького, 36).

Оприлюднення поданих кандидатами документів на офіційному сайті до 5.05.2017 року.

Подання пропозицій та зауважень щодо кандидатур на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 12.05.2017 року.

Дата першого засідання конкурсної комісії – 15.05.2017 року.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, яка містить прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність; посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, який посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Не можуть подавати заяви особи, які:

- за рішенням суду визнані недієздатними або її дієздатність обмежена;

- мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сімʹї керівників органу, який відповідно до статутних документів здійснює управління державним чи комунальним закладів культури, а саме центрального органу виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.ж

Зазначені документи надсилаються на поштову (м.Черкаси, вул. Гоголя, 251) та електронну адресу ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ) органу управління у встановлений строк.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років. Про дату та час проведення засідань конкурсної комісії претендентів повідомляють за вказаними контактними номерами телефону та на адресу електронної пошти.

Про це інформують на сайті департаменту.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Мирон 31.03.2017 20:21
Вже майже вирішене питання призначення Євгенія на посаду директора музучилища
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Каврай 31.03.2017 18:17
Краще Євгенія не буде! Це хороший варіант для БК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 театр 31.03.2017 14:37
К балаболу нужно обратиться, он умеет убирать профессионалов и ставить г... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100