реклама

реклама

19 березня на території національного Києво – Печерського історико – культурного заповідника відбувся Міжнародний фестиваль - конкурс мистецтв «Талановиті діти України»   в напрямку класичної  музики, пісні та танцю. Цей фестиваль – конкурс  спрямований на розкриття творчого потенціалу дітей та молоді міст України і світу, відкриття яскравих особистостей.

Цього року у конкурсі приймали участь виконавців, які з багатьох міст   України та з сусідніх держав. Учні вокального  відділу Черкаської  ДМШ №1 ім. М.В.Лисенка, що приїхали в Київ для участі у творчих змаганнях, були вражені високим професійним рівнем конкурсантів.

Система оцінювання учасників конкурсу відповідала усім критеріям міжнародного стандарту. Оцінювання було проведено за віковою категорією учасників по 11-бальній системі. Члени журі фестивалю звертали  увагу на  технічну майстерність, чистоту інтонування,  рівень виконавської майстерності,  творчий підхід та цікаву ідею,  реалізацію задуму художнього твору,  артистизм та сценічну культуру,  якість фонограми,  естетику сценічного одягу. До склад  журі увійшли провідні спеціалісти, професори та авторитетні фахівці у сфері  музики, видатні діячі культури та мистецтв України, представники преси та телебачення, громадські діячі.

Учні вокального відділу ДМШ №1 ім. М.В.Лисенка одержали наступні  місця:

Токова Анастасія (естрадний вокал, молодша категорія) -  І місце;

Скачко Анастасія (естрадний вокал, середня категорія) -   І місце;

Озеран Ксенія (естрадний вокал, старша категорія) -  ІІ місце.

Усі зазначені учні навчаються у  викладача вищої категорії  Варавіної Ірини Миколаївни.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 ЗМІ 02.04.2017 18:19
Вітаємо. Позитивної інформації не вистачає. Про це потрібно частіше писати,а то все про дороги, депутатів та кримінал.
Талановита молодь-надія на краще . До речі :учні Черкаської дитячої школа мистецтв здобули багато престижних нагород на міжнародних конкурсах, а в ЗМІ про це -глухо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100