реклама

реклама

Харківська обласна організація Національної спілки журналістів України висунула Сергія Томіленка кандидатом на посаду голови Спілки. Таке рішення було прийнято одноголосно під час звітно-виборної конференції організації, кількістю у 116 голосів. Про це повідомляє служба інформації Національної спілки журналістів України.

За словами голови Харківської ОО НСЖУ Олександра Голуба, на сьогодні важливим є зберегти Спілку, не допустити її руйнування та об’єднувати зусилля задля того, аби зробити її ще більш дієвою та ефективною.

– На сьогодні дуже важливо, щоб керівником НСЖУ була людина, яка прекрасно знає роботу Спілки, яка може поставити її на абсолютно новий рівень, – підтримав Олександра Голуба член правління Харківської ОО НСЖУ, директор ТРК «Оріон» Олександр Швець. – Сергій Томіленко найбільше відповідає цій посаді, може поєднати ті напрацювання, які були в історії Спілки з новими підходами і перетворити її в дієву, ефективну організацію.

Дякуючи за підтримку харківським журналістам, Сергій Томіленко зазначив, що зараз головним завданням є розвиток Спілки, продовження роботи в напрямку допомоги журналістам та редакціям ЗМІ та реагування на актуальні виклики перед професією.

Довідково

Сергій Томіленко – журналіст, редактор, громадський діяч, заслужений журналіст України.

Народився в Черкасах. Має вищу математичну освіту, закінчив Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького. Випускник Школи сучасної журналістики (IREX ProMedia Україна) і Школи політичних студій (проект Ради Європи, 2007). Працював на посаді доцента кафедри журналістики Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Був головним редактором черкаської обласної газети Нова Доба" (1998—2010), до того працював заступником головного редактора газети «Молодь Черкащини».

Засновник і керівник проекту Procherk.info.

У 2006–2012 роках – голова Черкаської обласної організації НСЖУ.

У травні 2012 року призначений на посаду першого секретаря Національної спілки журналістів України. З березня 2014-го, відповідно до Статуту НСЖУ, виконує обов'язки голови Спілки у зв'язку з призначенням Олега Наливайка головою Держкомтелерадіо України.

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 Репортер 03.04.2017 11:40
НСЖУ зовсім обміліла, ніяких цікавих і суспільно-корисних справ. Один піар і заяви. На Черкащині взагалі уся робота зводиться до збору внесків, ........................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Дивна географія 03.04.2017 09:51
Харківська організація висунула? А чому не Львівська або Тернопільська? Чи хоча б рідні Черкаська або Київська? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Коваль 03.04.2017 09:25
Толку з тої НСЖУ. Тільки самопіар та балачки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100