реклама

реклама

Повноваження щодо управління дорогами загального користування місцевого значення передаються обласним державним адміністраціям. Тобто, 4350 кілометрів доріг загального користування місцевого значення будуть передані на баланс ОДА.  Це станеться з 1.01.2018 року і пов’язано з новими законодавчими нормами, інформує начальник обласного управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу Сергій Чубань.

чубан_-300x225

Нині ж вищезазначені дороги перебувають на балансі Служби автодоріг Черкаської області та утримуються ДП «Черкасько облавтодор».

– Тож нині першочерговими завданнями є питання прийому-передачі паспортів доріг, визначення переліку доріг, що першочергово ремонтуватимуться наступного року, їх обстеження, складання актів, визначення джерел фінансування, проведення тендерних процедур, створення регіонального дорожного фонду, – зазначив Чубань.

Він також сказав, що тепер районним державним адміністраціям необхідно опрацювати питання створення в районах підприємств з утримання доріг загального користування місцевого значення та джерел їх фінансування.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 крапка 03.04.2017 19:37
а не простіше передать існуючі дорожні держпідприємств а в підпорядкування районів ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100