реклама

реклама

Годинником голови облради сьогодні під час засідання сесії урочисто нагородили депутата від партії «ЧЕРКАЩАНИ» Олександра Лупашка. Про це інформує журналіст «Прочерку».

Так, депутат отримав нагороду за «розбудову місцевого самоврядування, активну громадську діяльність, високий професіоналізм.

Олександр Лупашко є членом депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ», членом постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Террорист Иван Помидоров 05.04.2017 13:09
Може, годинник з бомбою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Федір Грамота 05.04.2017 11:56
Ось про що писав "Прочерк" про цього видного діяча:
за кілька місяців до нападу на депутатів Фещука і Швеця ті офіційно зверталися до правоохоронців із заявами про те, що Олександр Лупашко відверто погрожував їм фізичною розправою.За словами потерпілих депутатів, райрада фактично перетворилася на "штаб" залякування "неугодних" – то спілкувалася імпічментом голови міської ради, то почала "війни" з місцевою податковою, яка "посміла оштрафувати" фірму пана Лупашка "Шульц" (за молодечим "поганялом" Олександра Лупашка).Пан Лупашко, за словами депутатів-городищан, лякає бізнесменів дуже просто: "Юлія Тимошенко тебе порве". Більше того – він нібито розповідає всім, що періодично зустрічається з Прем’єркою у неї на ставках у лісі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100