реклама

реклама

1 квітня в селі Ревівка Кам’янського району вже втретє відбувся кубок з футболу пам’яті Героя України Євгена Войцехівського.

Учасники матчів

В результаті цікавих та напружених матчів переможцем змагань стала команда «Колос» (смт Олександрівка, Кіровоградська область), другими була «Темна конячка» (Чорнобай - Кам’янка), третіми фінішував «Олімп» (село Ревівка).

Переможцям депутат Черкаської обласної ради Сергієм Вороновим вручив кубок та пам’ятні відзнаки.

«Євген Войцехівський був чудовим другом, прекрасним батьком, великим патріотом України! Мені пощастило грати разом з ним в одній футбольній команді, стояти разом на барикадах, боротись за славне майбутнє України! Він був завжди на передовій, в усіх аспектах і в усіх сферах життя. На жаль, одним із перших загинув за Україну. Тож, як приклад любові та самопожертви заради рідної землі мусимо пам’ятати про подвиг Героя і такими турнірами вшановувати його світлу пам’ять. Він загинув, щоб ми жили. Слава Герою!» − з такими словами звернувся націоналіст до учасників змагань та численних глядачів.

Окрему подяку організатори Кубку висловили Вадиму Дерендяєву за фінансову підтримку та за організацію проведення змагань Віталію Саріну.

Опісля турніру всі бажаючих організатори почастували кашею.

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100