реклама

реклама

24-27 березня, смілянська команда Спортклубу «МОНАРХ»-ДЮСШ «Олімп» в складі збірної команди Черкаської області взяла участь в Чемпіонаті України з годзю-рю карате який проходив в м. Харків. Про це пише «Чемпіон».

В ці дні спортивний комплекс Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба був повністю заповнений спортсменами, адже на татамі вийшли більш ніж півтисячі учасників з сімнадцяти областей України.

Смілянська команда, яку підготували Сергій та Олександр Пітенки, як і завжди показала високий рівень підготовки і в запеклих боях виборола 19 медалей: найменший учасник Черкаської збірної 7-ми річний Самборський Артем виборов 1-ше місце в Ірікумі-Дзю та отримав срібло в категорії Ката Ренгокай, 8-ми річний Панасенко Костянтин виборов три бронзові медалі в категоріях Шобу куміте (за правилами олімпійського напрямку карате WKF), та в категоріях Ката годзю-рю та Ірікумі-дзю, 9-ти річна Юлія Білякова зібрала справжній золотий дощ в категоріях ката годзю-рю та ката Ренгокай, а також відібрала золото і в старших дівчат в категорії ката годзю-рю 10-11 років. Пітенко Антон став фіналістом і посів 4-те місце в категорії ката годзю-рю серед хлопчаків 8-9 років, також фіналістом став і Стригун Богдан в категорії Шобу куміте серед хлопців 10-11 років. 10-ти літній Нікіта Мовчан виборов срібло в категорії ката Ренгокай та бронзу в категорії Шобу куміте. Убоженко Михайло привіз до Сміли три срібні медалі в категоріях Шобу куміте, Ката годзю-рю та Ірікумі-го серед хлопців 8-9 років. Впевнено завоювала три золоті медалі серед дівчат 12-13 років Бакай Єлизавета в категоріях Шобу куміте, Ката годзю-рю, Ката Ренгокай та виборола дві срібні в категоріях Ірікумі-го та Ірікумі-дзю. Флоров Кіріл серед юнаків 14-15 років в категорії Ката годзю-рю отримав срібло, а в категорії Ката Ренгокай посів 4-те місце.

В загальнокомандному заліку команда Черкаської області посіла 2-ге місце, пропустивши вперед команду м. Одеси, третє місце отримала команда Луганської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100