Депутат Черкаської міськради від «Укропу» Руслан Зоря виявив брак у роботі підрядник, який ремонтує вулицю Лісова просіка.

«Це вул Лісова просіка, або дорога якою не проїхав Гройсман. Кілька днів тому її відремонтували. Під телекамери і спалахи фотоапаратів поклали асфальт. Пишу «поклали», бо дійсно підрядник «поклав» на якість і здоровий глузд», - прокоментував викладені у Фейсбуці фото Руслан Зоря.

«Не платіть за БРАК», - звернувся до міського голови Черкас депутат.

Він закликав мера проїхатись та подивитись, що «наробили приватники».

«Без будівельного рівня видно нерівний асфальт, маються пагорби. Рівня схилу не дотримано. Вода залишатиметься і розмиватиме покриття. Через рік знову перероблятимемо дорогу. Для тих, хто прокоментує: та там ще верхній шар покладуть. Не покладуть. Бо розмітку вже нанесли».

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Дмитро 07.04.2017 23:30
Новітні технології повторного "фрезерування" дорожного полотна "за рахунок підрядника", вкотре демонструє "УкрЄвроБуд" (бул.Шевченко, м.Черкаси).
Не зрозуміло тільки навіщо було витрачатись на "сучасні" щітки і лопати, та маскувати "клінічний ідіотизм"?! Вже б видали "професіоналам" віники - "пил в очі" був би не менший!
Після укладання асфальту на таку "підготовлену" основу, підрядник як завжди, якість гарантує!((
https://www.youtube.com/watch?v=nn4xJqfsd58&feature=youtu.be
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Лютий 07.04.2017 15:48
Один ларьок битою розбиває і нічого, інший асфальт кладе
погано і теж нічого...Може в зеркало потрібно дивитися? ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Сліпий 07.04.2017 15:19
Цитую Черкащанин:
На *** такий "ремонт"?!!

Ох і наівний ви. Вам же керівникі міськвиконкому вже пояснювали, що все що вони роблять, це не зветься ремонтом, а освоєнням коштів бюджету. Це раніше можна було просто вкрасти, а тепер всьо по модньому, зараз це прискорене освоєння коштів. Тому комуністи позаздрили б темпам укладальників тротуарної плитки перед ЦДЮТ. Скоро вже прямо на ходу з причіпів будуть кидати на землю, а люди вже самі ногами її втрамбують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 Шура. 07.04.2017 12:16
Зоря абсолютно правий. На жаль як у сьогоднішній владі так і в підрядчиків бажання збігаються. Заробити сьогодні і негайно. При цьому як одні так і інші далеко не дорожники і будівельники. Приклад,- вул. Благовісна яка уже сьогодні розходиться по примиканнях між полосами асфальтоукладчи ка по середині дороги. Але скільки шуму і вереску про те що багато зроблено. Не соромно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Черкащанин 07.04.2017 11:36
На *** такий "ремонт"?!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+34 #2 Дістало 07.04.2017 11:32
"Клали", "кладуть" і будуть "класти". І поки хоч одного такого горе підрядника і горе мера не "закопають" у такий асфальт то порядку ніколи не буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+34 #1 Kaban 07.04.2017 11:03
На перехресті Можайського і Благовісної взагалі - суцільний анекдот! Таке враження, що роботу проводили якісь іді...ти! Невже не бачили, які там рівчаки при з'їзді з Благовісної, після роботи їхніх попередників з Харкова у минулому році ??? Та, взагалі, хай би Бондаренко і Ко спробували б переїхати вулицю Благовісну з будь якої вулиці чи провулку - від Пушкіна до Можайки!!! Це ж суцільне знущання зі здорового глузду !!! Напевне Гроййссману б "сподобалося" проїхатись тими буграми та ямами, якщо це робилося для його зустрічі !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100