реклама

реклама

Державною екологічною інспекцією у Черкаській області винесено рішення «Про тимчасову заборону (зупинення) виробничої діяльності з роздрібної торгівлі пальним (скрапленим газом) АГЗП ТОВ «Оранжгаз» в м. Черкаси. Про це у Фейсбуці повідомив заступник начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Олександр Позняков.

Реагуючи на звернення громадян, спеціалістами Держекоінспекції у Черкаській області проведено позапланові перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства АГЗП ТОВ «Оранжгаз», за адресами: м. Черкаси, вул. В. Ложешнікова (Крупської), 58, вул. Дахнівська, 32, вул. Чигиринська, 66/2, вул. Смілянська, 145, вул. Корольова, 2, вул. Надпільна, 218, просп. Хіміків, 82.

За результатами перевірок встановлено, що АГЗП ТОВ «Оранжгаз» здійснює виробничу діяльність з роздрібної торгівлі пальним (скрапленим газом) із порушенням вимог природоохоронного законодавства, а саме:

- відсутні дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел на п’яти АГЗП, що розташовані за адресами: вул. Дахнівська, 32, вул. Чигиринська, 66/2, вул. Смілянська, 145, вул. Надпільна, 218, просп. Хіміків, 82, що є порушенням статей 10, 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря»;

- відсутні (не представлені) проекти господарської діяльності з матеріалами оцінки її впливу на навколишнє природне середовище на всіх об’єктах АГЗП ТОВ «Оранжгаз», що є порушенням статті 51 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»;

- відсутні (не представлені) документи, що посвідчують право власності чи право користування на земельні ділянки на всі об’єкти АГЗП ТОВ «Оранжгаз», що є порушенням статей 125, 126 Земельного Кодексу України; статті 35 Закону України «Про охорону земель».

Враховуючи наявні порушення, Головним державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області, вирішено заборонити (зупинити) виробничу діяльність з роздрібної торгівлі пальним (скрапленим газом) на АГЗП ТОВ «Оранжгаз» в м. Черкаси.

Для підтвердження обґрунтованості рішення Держекоінспекцією у Черкаській області направлено адміністративний позов до Черкаського окружного адміністративного суду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100