реклама

реклама

Молодіжна жіноча збірна України U-19 провела другий матч в еліт-раунді ЧЄ-2017 і знову не перемогла, поступившись збірній Ірландії 0-2. Про це інформує "Черкаський спорт".

 

У складі збірної команди грають чотири футболістки з ЖФК «Пантери» (Умань) – Христина Татарина, Анастасія Кумеда, Ірина Рибалкіна та Віталіна Будаєва.

Зі стартовим свистком арбітра господарки приголомшили наших дівчат, і вже на 1-й хвилині повели у рахунку завдяки голу Маккартен. Ще до перерви ірландки мали декілька гарних нагод аби збільшити рахунок, проте «в рамці» у поті чола працювала Дарина Бондарчук. За перші 45-ть хвилин гри українки не створили справжню небезпеку поблизу воріт суперниць.

Друга половина гри стала продовженням першої. «Синьо-жовті», в основному, захищалися, а Бондарчук продовжувала рятувати власні ворота. Проте в кінцівці зустрічі наші дівчата все-таки пропустили вдруге і втратили всі шанси на продовження подальшої боротьби в групі. Але нашим дівчатам треба віддати належне, вони продемонстрували свій характер, боролися до останнього і їм аплодував весь стадіон.

В іншому матчі нашого квартету шотландки вирвали перемогу у збірної Фінляндії – 2:1 і з шістьма очками очолили групу. У наших дівчат після поразок від фінок (0:5) та ірландок (0:2) відповідно нуль очок.

9 квітня, наші дівчата протистоятимуть команді з Шотландії. Початок  о 16:00.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100