реклама

реклама

Довкілля – це середовище, у якому живе людина. І сама вона нерозривно пов’язана з тим, що її оточує. Чисте довкілля – здорове життя. День довкілля традиційно відзначається в Україні щорічно у квітні починаючи з 1998 року.

4

У Навчальному центрі в рамках проведення Дня довкілля відбулися заходи з наведення порядку на закріплених територіях та в службових приміщеннях. До акції долучились усі структурні підрозділи Навчального центру на чолі з керівниками.

Захід мав масовий характер, адже цього дня трудилися не тільки військовослужбовці курсів  центру, а й персонал всього навчального закладу. Усі, кому не байдужий стан нашого довкілля!

Цього дня прикордонники провели прибирання територій, висадили та побілили дерева, пофарбували бордюри, огорожі та паркани, навели порядок у службових приміщеннях. Відмітимо, що до цього заходу активно долучились члени сімей прикордонників, які прибирали територію житлового містечка та самі діти Оршанецької загальноосвітньої школи №36, які наводили порядок у приміщеннях та на території школи.

Керівництво Навчального центру дякує усім за проведену роботу і закликає надалі дбати про чистоту та благоустрій військового містечка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100