реклама

реклама

У Палаці молоді відбувся IV обласний фестиваль-конкурс студентських сімей, який щорічно проводить Управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Творчим об’єднанням „Пропозиція” для студентів вищих навчальних закладів м. Черкаси та області.

Цього року в конкурсі взяли участь сім пар черкаських студентських сімей. Це представники з Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Черкаського Національного університету ім. Б.Хмельницького, Східно-Європейського університету економіки та менеджменту, Черкаського державного технологічного університету, Черкаського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

Різноманітність конкурсної програми не залишала байдужими ані суддів, ані глядачів. Кожна зі студентських сімейних пар продемонструвала присутнім свої акторські та хореографічні, комунікативні та вокальні здібності, уміння жартувати, пройшли конкурсні випробування на ерудицію.

За підсумками конкурсу у номінації „Креативність” перемогла пара Артем та Катерина з Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, номінацію „Музичність” отримали Денис та Марина з Інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, а найактивнішою парою стали Олександр та Інна з Черкаського державного технологічного університету.

Приз глядацьких симпатій дістався парі Андрій та Анастасія з Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького. Найартистичнішими виявились Вадим та Вікторія – студентська пара з Інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

Родзинкою конкурсу, супер-парою, журі визначили Іллю та Анастасію - представників зі Східно-Європейського університету.

У рамках заходу всім переможцям вручено дипломи та цінні подарунки від управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

У свою чергу, учасники фестивалю-конкурсу подякували організаторам за проведення саме таких молодіжних заходів в області „адже такі конкурси дозволяють сімейній парі дізнаватись все більше і більше одне про одного, навчає цінити подружнє життя, підсилює почуття”, – поділилася враженнями сімейна пара з Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького.

На закінчення пісенним подарунком присутніх привітали школярі – брати Мандрикови. Про це інформує сайт ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100