58-річний місцевий житель, громадянин С., придбав у невстановленого чоловіка шротовий пістолет. Розуміючи, що даний предмет являється вогнепальною зброєю, чоловік навмисно взяв його із собою та постійно носив при собі.

В січні цього року працівниками Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, в залі очікувань вокзалу при застосуванні службової собаки виявлено вказаного громадянина, який перебував у нетверезому стані. Під час проведення його особистого огляду у останнього виявлено та вилучено вищевказаний пістолет.

У ході проведення досудового розслідування виникла необхідність у  визначенні стану осудності гр. С., у зв’язку з чим було призначено судово-психіатричну експертизу. Встановлено, що даний чоловік є неосудним, тобто, не усвідомлює свої дії та не може керувати ними.

За результатами досудового слідства Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру  до чоловіка за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне придбання та носіння зброї без передбаченого законом дозволу) у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.

Про це повідомили в Черкаській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 007 12.04.2017 13:51
Цитую Петрович:
Дурням щастить...

Не хвилюйся, тобі теж пощастить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ну, і ну! 12.04.2017 13:48
Чоловік визнаний неосудним, проте в прокуратурі стверджують, що при придбанні вказаного пістолета він розумів, що даний предмет є вогнепальною зброєю. Нісенітниця повна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Петрович 11.04.2017 21:44
Дурням щастить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100