реклама

реклама

До затриманої правоохоронцями групи, що виготовляла та збувала ацетильований опій, входило чотири особи – мешканці міста Черкаси. Наркоторговців затримано під час збуту чергової партії наркотиків, інформують у ГУНП України в області.

PM668image001

Оперативники управління протидії наркозлочинності в Черкаській області отримали інформацію про групу осіб, які організували в Черкасах виготовлення та збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронці з’ясували, що, дійсно, в місті Черкаси діє злочинна група, до якої входить четверо жителів Черкас віком від 21 до 41 року, частина яких вживають наркотики та раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні кримінальні правопорушення.

Оперативні працівники задокументували факт незаконного збуту наркотику, під час якого затримали зловмисників. Як з’ясували поліцейські, у зловмисників були чітко розподілені обов’язки. Один із затриманих займався виготовленням наркотику, інші – його збутом. У затриманих поліцейські вилучили флакон з рідиною, за своїми ознаками схожою на опій ацетильований, об’ємом 100 мілілітрів, та кошти в сумі близько 6000 гривень, серед яких були купюри з написом «ЗБУТ». В квартирі, де зловмисники здійснювали виготовлення наркотиків, правоохоронці виявили та вилучили близько 2 кг макової соломки, біля 50 мілілітрів рідини, схожої на опій ацетильований, 2 мілілітри ангідридової кислоти та 3 пляшки розчинника.

За даним фактом Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваних затримано згідно статті 208 КПК України та вирішується питання обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

PM266image002

PM397image004

PM509image003

PM233image007

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100