реклама

реклама

Учні Черкаського вищого професійного училища та члени Комітету самоорганізації населення «Дніпровський» власноруч приготували близько трьохсот пасок та семисот крашанок для учасників АТО. Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Смачні паски учні закладу для військових випікають щороку. Цього разу ініціатором передачі великодніх смаколиків у зону АТО, де перебувають і черкащани, став заступник міського голови, куратор освітнього напрямку Ігор Коломоєць, який спільно з колегами виділив власні кошти на випічку.

- Щодня, переглядаючи новини, переймаюся долею нашої держави та героїв, які її захищають, - говорить Ігор Коломоєць. - Саме тому дуже хотілося , щоб у світлий день Великодня бійці теж смакували паскою і знали, що про них тут пам'ятають.

Уже сьогодні ГО «Легіон Своди» відвезе цю та іншу випічку від благодійників на лінію фронту поблизу населених пунктів: Лисичанськ, Кримське, Бахмут, Курахово, Мар’янка, Волноваха.

- Колективи училищ - зажди активні учасники і суботників, і мистецьких проектів, - зауважує директор міського департаменту освіти Ігор Волошин. - Ми вдячні майбутнім пекарям за їхню працю і внесок у добру справу.

Нагадаємо, сьогодні в обласному центрі атовців ушанують ходою, відзнаками міської влади та нагодують кашею.

Наразі у зоні АТО перебуває більше 4 тисяч бійців із Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100