реклама

реклама

Об’єднана опозиція з ініціативи ВО «Свобода» 1 грудня проводить акцію протесту «Банду – геть!»

Опозиція хоче закликати владу до відповідальності за погіршення соціально-економічного становища українців та придушення прав і свобод в Україні. Акція приурочена 20-ій річниці референдуму за незалежність Української держави.

Опозиція проведе смолоскипну ходу від пам’ятника Б. Хмельницькому до пам’ятника Т. Шевченку. На Театральному майдані відбудеться мітинг.

Початок заходу о 16 год. на площі Б. Хмельницького.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Глиба 01.12.2011 11:42
Розлади особистості, це невиправне. Прос...ли вибори, тепер ходять і надувають щоки,що без них й Земля не крутиться. Жалюгідні клоуни. Справжні борці ділом робили, а не язиком ляпали на мітингах і петингах, боролися з системою в судах, піднімали народ. А ці...страшно стало, що назавжди без кормушки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Микола 30.11.2011 20:23
Раджу черкащанам утриматись від участі в подібних провокаціях. Бо серед таких маргиналів може несподівано з`явитись ЧЕРКАСЬКИЙ БРЕЙВИК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Санітар 30.11.2011 20:20
Наша "опозиція" нагадує палату №6. :P :P Всі, як один, безробітні й надірвані. Не здивуюсь, якщо наступного разу вони підуть з голими задницями.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Лаль 30.11.2011 17:14
***** Зачем подражаете королю из "Маленького принца"? Зачем пускать пыль в глаза людям, что без вас и Янек на работу не выйдет и Азаров проспит??????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100