реклама

реклама

Волонтерка з Умані Ольга Ситник повідомила про чергову втрату українських військових у зоні АТО. За її словами, під час обстрілів загинув уманчанин. Ім’я та прізвище воїна поки що не повідомляється.

«Знову біль, сум. Вже серце не витримує. Скільки ще все це буде продовжуватися, скільки ще потрібно смертей, щоб ця довбанута влада зрозуміла, що в нас війна, а не АТО?, - написала у Фейсбуці пані Оксана.

Як повідомляють у прес-центрі штабу АТО, ситуація в районі проведення АТО загострилася. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 47 разів відкривали вогонь у бік українських захисників. Двоє українських воїнів загинули, ще вісім військовослужбовців отримали поранення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 депутат 22.04.2017 08:44
Як всі прості люди з біллю в серці сприймаю повідомлення про смерть наших хлопців. Завдяки волонтерському руху, вдалося багато чого змінить, вам відомо дуже багато тонкощів того, що відбувається і до чого це все іде, сподівання, що влада встановить мир, є марними. Тому прошу подумати над пропозицією взяти на себе ще одну функцію, це встановлення миру, я думаю це під силу тільки тім людям, які реально несуть тяжкі втрати від цієї війни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100