реклама

реклама

Конкурс громадських проектів, як і торік, відбувається в рамках унікального проекту - черкаського Фестивалю тімбілдінгу "Summer Challenge 2017". Нагадаємо, торік черкасці подали на розгляд 40 ідей, компетентне журі обрало 25. Переможцем став відомий у місті проект Світлани Трофімової «Тактильні книжки для слабкозорих та незрячих дітей».

14324399_1116901371736700_4648162620938288759_o

Цьогоріч до участі у конкурсі допускаються вже існуючі громадські проекти в Черкасах, які не мають політичної, релігійної чи комерційної складової. Автори мають презентувати власні проекти 3 червня у Долині троянд у вигляді інтерактивних зон. Переможців обиратимуть представники місцевого бізнесу, які братимуть участь у фестивалі тімбілдінгу "Summer Challenge 2017". Жителі міста шляхом голосування у мережі Фейсбук та під час фестивалю допоможуть зрозуміти, який проект найбільш важливий для міста.

Дедлайн подачі заявок - 3 травня 2017 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1P6T_yj06g1EdaBBI118_OD_EpTzXg7QyvfKCBQwaCtE/viewform?edit_requested=true

Фестиваль тімбілдингу покликаний об'єднати владу та громаду для реалізації одного з суспільно корисних проектів для міста. Основа заходу - це командотворення. Команди з представників бізнесу, влади та активних громадян пройдуть низку випробувань. Цього разу серед особливостей фесту - участь дитячих команд.

Фестиваль триватиме з 12 до 21 години. Упродовж дня на території Долини троянд діятиме кілька зон:

- дитяча до доросла смуги випробувань «Зона тімбілдінгу»;

- інтерактивна презентація проектів «Черкаси. Я це роблю»;

- фестиваль вуличної їжі «Пікнік на узбіччі»;

- дитяча лабораторія розваг «Розумаріум» із експериментами та майстер-класами;

- простір відпочинку «Freedom Spot»;
- простір розвитку NOVA.

У фіналі фестивалю відбудеться битва яскравими сухими фарбами «Холі War».

- Після проведення фестивалю минулого року ми отримали безліч схвальних відгуків, - розповідає засновниця та натхненниця фестивалю Ольга Касьянова. - Вдячна всім, хто долучився до справи, працював на ентузіазмі. Цього року ми стали більш впевненими в собі і більш досвідченими. Цього року ми запрошуємо до участі дітей. Для родин, переконана, участь у фестивалі - це унікальний досвід командної взаємодії, творчості, можливість проявити власні уміння. Для представників влади і бізнесу - можливість показати свою небайдужість до долі рідного міста, підтримати соціальний напрямок фестивалю. Чекаємо усіх-усіх усіх. Буде драйвово!

Станом на сьогодні участь у фестивалі виявили бажання взяти 8 дорослих та 2 дитячі команди.

Нагадаємо, торік, отримавши грант на 25 тис грн, переможці ухвалили рішення скористатися лише 10-ма тисячами, решту передали на розвиток іншого проекту - «Школи раннього особистого розвитку» Ірини Бондаренко. Крім того, директор IT-компанії «Ekreative», лідер громадської ініціативи «Нові Люди» Віктор Євпак підтримав конкурс громадських проектів «Черкаси. Я це роблю» власними коштами загальною сумою 30 тис грн.  Таким чином проекти Анни Тарапати "Шлях до нової себе" та Лариси Когут «Я обираю успішне життя» здобули на реалізацію по 15 тис грн.

Більше про фестиваль тімбілдінгу "Summer Challenge 2017" можна дізнатися за посиланнями:

- відеоанонс: https://www.youtube.com/watch?v=6actCJAnHw4&feature=youtu.be

- сторінка у Фесбуці: https://www.facebook.com/groups/summerchallenge2017/?fref=ts

- реєстрація громадських проектів:

https://docs.google.com/forms/d/1P6T_yj06g1EdaBBI118_OD_EpTzXg7QyvfKCBQwaCtE/viewform?edit_requested=true

- реєстрація волонтерів – активних та готових долучитись до проведення фестивалю мешканців Черкас:

https://docs.google.com/forms/d/1Y_F5mxlE_ALWCUJXhopkP1zwJOivmhCT4-oypIPtnU4/edit

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100