реклама

реклама

e5ea2bfb842311901d32291c7229b222 Канівським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено 35-річного жителя м. Канів.

Засуджений раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності, в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, однак на шлях виправлення не став та скоїв новий злочин.

В ході судового розгляду встановлено, що злодій, будучи раніше судимим за крадіжку,  маючи не зняту та не погашену судимість, на шлях виправлення та перевиховання не став та в період іспитового строку повторно  вчинив злочин проти власності.

Так, чоловік, в вересні 2016 року, переслідуючи мету крадіжки чужого майна, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, зайшов до сараю, що розташований на території домоволодіння в м. Каневі Черкаської області, маючи єдиний умисл на заволодіння макулатурою, таємно викрав 53,9 кг.

Продовжуючи свої злочинні дії він в жовтні 2016 року, переслідуючи мету крадіжки чужого майна, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, зайшов до сараю, що розташований на території домоволодіння в м. Каневі Черкаської області, таємно викрав 72 кг. макулатури.

Він же, в грудні 2016 року знаходячись біля одної із квартир в м. Каневі, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету незаконного збагачення за рахунок чужого майна в ході спілкування із потерпілою, заштовхнув її у коридор квартири, після чого, перебуваючи в зазначеному приміщенні, відкрито викрав з полиці під дзеркалом грошові кошти.

Дії злодія кваліфіковані за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно) та за ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинений повторно).

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив злодія до покарання у виді 4 роки позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100