Урочистості з нагоди 20-ї річниці Прокуратури України відбулися сьогодні в обласній філармонії. Як і свого часу до Дня незалежності, присутні в залі змогли послухати пісню про те, як «будується нова Черкащина» та переглянути кадри про здобутки області, більшість із яких – за участю губернатора Сергія Тулуба.


Потім з вітальними словами виступив прокурор області Микола Лісовий, який розповів про те, що прокуратура успішно поєднує владу зі справедливістю. Він відзначив трудові здобутки всіх працівників органів прокуратури Черкаської області, які  не рахуючись із особистим часом, «вдень і вночі поспішають на місця скоєння злочинів, підтримують державне обвинувачення в судах, домагаються суворого покарання злочинців, рішуче та принципово відстоюють інтереси громадян і держави».

- Їх сумлінність, принциповість і безкомпромісність є справжнім багатством органів прокуратури, - похвалив колег пан Лісовий.

Після відзначення ветеранів, а також слів вдячності голові облдержадміністрації Сергієві Тулубу та голові обласної ради Валерію Черняку прокурор області вручив ряд відзнак працівникам. Зокрема, нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України» було нагороджено прокурора міста Черкаси Володимира Гармаша.

Далі до слова запросили губернатора Сергія Тулуба. Він наголосив, що без ефективної діяльності прокуратури практично неможливо реалізувати ініційовані Президентом реформи в Україні.

- Всі ми з вами чудово знаємо, що корупція – це бідність і приниження людей. Насамперед, соціально вразливих, - сказав губернатор. – Не меншим злом проти людей є невиплата їм заробітної плати, мізерні подачки за їхню важку працю… А ще незаконне захоплення земель громади та водних ресурсів, забруднення природи, свавілля чиновничества, особливо в дозвільній системі. На жаль, Микола Леонідович, таких фактів у нас ще більш ніж достатньо…

Сергій Тулуб в особі Миколи Лісового подякував усім працівникам прокуратури за належне реагування і вирішення проблемних питань. Але відмітив, що проблем ще багато.

- А скільки людей, які не звертаються по допомогу, бо втратили віру в справедливість! – сказав губернатор.

Виступ губернатора завершився несподіваним яскравим феєрверком на сцені, після чого Сергій Тулуб також вручив працівникам прокуратури почесні грамоти облдержадміністрації та подарунки.

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 Едмундович 01.12.2011 19:38
Сьогодні ще й День боротьби зі СНІДом. Та я вважаю, що прокуратура – це біда гірша СНІДу. Пропоную цей день відзначати як День БОРОТЬБИ з прокуратурою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Фелікс 01.12.2011 14:51
ГОЛОВНИМ ХАБАРНИКАМ І "КРИШІ" ВОРЮГАМ ПРИ ВЛАДІ - САЛЮТ ВІД ГУБЕРНАТОРА?
ЗА ЯКІ ЗЛОЧИНИ ТАКА ВДЯЧНІСТЬ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Дмитро 01.12.2011 13:54
Ганьба усім цим людям !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Вадим 01.12.2011 11:40
"Поеднуе владу і справедливість" - справедливость для власти и мажоров, но не для народа. Прокуроры сейчас живет лучше бизнесменов, больше всех берут взятки, а Тулуб их по головке гладит... Нужно было не в филармонии поздравлять, а в царском селе, заодно и на справедливость, и на честность бы посмотрели.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Колгоспник 01.12.2011 09:46
"...А скільки людей, які не звертаються по допомогу, бо втратили віру в справедливість! – сказав губернатор..."
Це точно! І велика роль у цьому саме прокуратури. Безпринципні прислужники режиму і хабарники!
От якби у цей час хтось підірвав філармонію... Скільки нечисті відразу не стало б...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100