реклама

реклама

Сотні працівників обленерго перекрили трасу на Київ у районі Деньгівського лісового господарства біля зупинки Чапаєвка.

546

Люди безперервно ходять по пішохідному переходу, тримаючи плакати.

Присутні представники РЕМів з різних районів, вони найперше вимагають від влади уваги до свого підприємства, вирішення економічних проблем, виплатити зарплати працівникам, які вже чотири місяці їх не отримували, та не бажають бачити на посту керівника підприємства Світлану Кузьмінську, яку підозрюють в діях, що фактично призвело до банкрутства "Черкасиобленерго".

5665

Якщо питання не буде вирішено, люди кажуть, що область ризикує залишитись без світла.

Нагадаємо, що днями Печерський райсуд Києва заборонив ПАТ "Черкасиобленерго" здійснювати будь-які дії, що спрямовані на зміну керівника. Таким чином, було задоволено позов колишньої очільниці підприємства, яка вважає, що наказ про її звільнення був незаконним.

А у березні цього року Генпрокуратура та Національна поліція України повідомила тодішньому керівникові ПАТ "Черкасиобленерго" Світлані Кузьмінській про підозру у розтраті майна на загальну суму 61 млн. грн.

Деякі водії незадоволені діями протестувальників та вступають з ними в дискусію.

реклама

Коментарі  

 
+4 #16 [email protected] 25.04.2017 17:48
Цитую Кирилл:
Уроды, никогда не понимал таких методов

Единственны урод здесь, так это ты!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 язон 25.04.2017 17:15
Для начала. Собственность облэренго - мебель в конторе. Электросети - собственность государства. Неэффективый подрядчик ставит под угрозу энергоснабжение региона? Пинка под зад, передать его функции другому, эффективному предприятию. И дело с концом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Реаліст Комаров 25.04.2017 16:40
Це не держпідприємств о, тут присутній приватний капітал як і в Черкасигаззбуті . А найцікавіше те, що підприємства які ніколи вже не запрацюють(ЗТА, Хімреактив) не дозволили приватизувати і їх розтягли. А Черкасиобленерг о частково приватизовано і при нинішніх тарифах повинно завжди давати прибуток. І комусь таки дає і добрячий і хтось же дозволяв приватизувати подібних монополістів. От тоді вже зароджувався нинішній конфлікт, який однією виплатою зарплати не так то просто погасити. Тарифи гарненькі зараз от і почався переділ власності, капіталюги блін................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 logotip 25.04.2017 16:38
Цитую Водолаз:
де там Ткаченко, ау!!!! Це проблема області, може втрутитись потрібно і почати відстоювати права громадян де ти керуєшь по регіону?


Блокувати потрібно було не дамбу, а всі під`їзди до ОДА. Тоді й Ткаченко "нарисувався" б
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 володимир 25.04.2017 16:03
Надо енергетикам негайно вирубати електрику на бизнеспідприємс твах Ткаченка (фермер.ринок,магазинах Моли, Мяструба Леди стар Батичелли та інші.) Овчаренків та інших *бідолаг* тоді питання зразу набуде актуальності.А уродам типа Кирила вже достатньо написали нажаль коректно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 Валентина 25.04.2017 14:53
Шановний Кириле енергетики не уроди, а висококваліфіко вані працівники доведені до відчаю, які стукають у всі двері, але їх не хочуть чути, подумайте, що ви будете робити без нас енергетиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #10 Водолаз 25.04.2017 14:36
де там Ткаченко, ау!!!! Це проблема області, може втрутитись потрібно і почати відстоювати права громадян де ти керуєшь по регіону?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #9 Юля 25.04.2017 13:56
Уважаемый Кирил, если бы вы оказались на их месте, то поступили бы так же. За эти копейки, которые не выплачивают вовремя. Как можно жить! Все праздники без денег, они не просят ничего чужого, они просят , чтоб им вернули заработанное! Если бы наш народ был дружнее, то данной бы ситуации не было. А так каждый тянет рубаху на себя. Даже уже и не извесно сколько эта так званная" Голова правління" со своей бандой украла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Инна 25.04.2017 13:54
[quote name="Кирилл"]Уроды, никогда не понимал таких методов[/qЕсли бы вы поработали четыре месяца без зарплаты, интересно, какие методы использовали бы вы? У них тоже дети хотят кушать.Много раз обращались в Киев к вышестоящему руководству.Реакции - ноль.Это последний крик души. И делать выводы, называть людей "уродами", не зная ситуации??? Кто тогда вы???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 семен 25.04.2017 13:17
Странное дело в 10 раз увеличили тариф за 2 года руководители госпредприятий каковыми являются облэнерго трансгазы и подобное все учат детей в англии строят особняки в три этажа жируют на куршавелях.Пенсионеры не могут купить хлеба и молока после последних проплат за электроэнергию газ и воду.Работники не получают зарплату а е******ое руководство державы тихо выводит миллиарды дол. из державы и тихо подсмеивается над аборигенами.Не пора принять закон о коренной нации как это действует в израиле и навести порядок в своей стране.Иначе через пол года после последних природных катаклизмов и видов на урожай 32-й голодомор покажется детской шуткой.Или все ждут новых продотрядовцев в виде коллекторов которые начинают свою деятельность с октября согласно нового закона
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100