реклама

реклама

Групою прокурорів Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.187 КК України.

e5ea2bfb842311901d32291c7229b222

Досудовим слідством встановлено, що раніше судимий за корисливі злочини мешканець одного з сільських населених пунктів Монастирищенського району, в період відбування покарання з випробуванням, повторно 23.04.2017, в нічний час, за попередньою змовою з також раніше судимим знайомим, з метою заволодіння чужим майном, із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я  неповнолітнього, що виразилось в умисному нанесенні ряду ударів в область голови потерпілого, заподіяли останньому легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, після чого відкрито та незаконного заволоділи приватним майном (речами та грошовими коштами), чим завдали матеріальної шкоди на загальну суму близько 2 тис. грн.

Вказаних осіб затримано в порядку ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.187 КК України – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб.

Ухвалами суду відносно обох підозрюваних обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Довідка: ч.2 ст.187 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100