реклама

реклама

Щорічна Міжнародна акція «16 днів проти насильства» стартувала у Черкасах. Черкаський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з нагоди цього запланував низку заходів, повідомили в прес-службі міськвиконкому.

В Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває акція "Дошка Толерантності". Такий же проект розпочнеться 1 грудня у Будинку Торгівлі. 1 грудня Черкаському національному університеті відбудеться ярмарок ВІЛ-сервісних організацій. У всіх вишах міста будуть проведені лекцій на теми ВІЛ/СНІД. На 2 грудня запланована прес-конференція в Черкаській ОДА з представниками Організації Об’єднаних Націй.

3 грудня група взаємодопомоги молодих людей з функціональними обмеженнями проведе зустріч "Крок за кроком до успіху" у спеціалізованому будинку, що за адресою вул. Конєва, 15/1.

5 грудня відбудеться тренінг у Школі Волонтера на тему "Перегляд та обговорення фільму "Маленький Джон". Питання прихильності в дитячому віці".

– На сьогодні у кількох засобах масової інформації ми вже розповіли черкасцям про тему "Насильство в сім’ї". Це почало давати свій ефект, що відобразилося у консультаціях через наший Телефон довіри, – зазначила директор Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100