25 квітня 2017 року відбувся природоохоронний рейд берегами Роського іхтіологічного заказника місцевого значення в Канівському районі Черкаської області, з метою виявлення та знищення стаціонарних браконьєрських засобів лову «павуків», сіток та інших знарядь незаконного лову. Разом із спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області у заході взяли участь громадські інспектори з охорони довкілля Черкаської області

1493201840

Під час проведення рейду вилучено заборонені знаряддя лову, а саме: 2 «павуки» розміром 4х4, 1 ятір, 12 сіток від 5 до 10 метрів. Із сіток вилучена впіймана риба — тарань — 32 шт. та лящ — 6 шт.

Оскільки особи порушників встановити не вдалось, вилучену рибу здано на рибоприймальний пункт.

Державна екологічна інспекція у Черкаській області звертається до всіх жителів Черкаської області, якщо ви стали свідками незаконного вилову риби на наших водоймах Черкащини, не бути в стороні та повідомляти правоохоронні та контролюючі органи екологічної інспекції, рибоохорони та поліції про випадки браконьєрства.

Про це інформує сайт Держекоінспекції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 оперативная информация 30.04.2017 10:13
Ежедневно браконьеры продают тоннами рыбу, но что нет надлежащей реакции и не видно ошеломляющих результатов работы в период нереста-2017 новой полиции в новой форме, с их новыми катерами и новыми джипами. Или и сейчас все также, как и раньше было в старой милиции: на показатель работаем только по мелочам, по крупному или не умеем или упорно не хотим потому, что работаем только на общак и личный карман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 і це в період нересту 29.04.2017 20:50
Блін, та нафіга цей природоохоронни й цирк. Кінцевий показник вашої роботи - завалені дніпровською рибою прилавки базарів та магазинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100