реклама

реклама

Тривають протести працівників «Черкасиобленерго». Вони вимагають погашення боргу із заробітної плати. Якщо екс-директорку підприємства повернуть на посаду, протестувальники обіцяють не вийти на роботу і вся область може залишитися без електроенергії. Про це пише "Діловий регіон"

18056905_450694075268238_996937297462437537_n

Не вщухає хвиля акцій протесту працівників «Черкасиобленерго». Їм не виплачують зарплату вже 4 місяці.

Протестувальники не бажають бачити на посту керівника підприємства Світлану Кузьмінську, яку підозрюють у розкраданні грошей на суму 61 млн. грн., що призвело до банкрутства «Черкасиобленерго».

Працівники підприємства попереджають, що подібні мітинги можуть закінчитися невтішно для області. Якщо екс-директорку повернуть на посаду, вони не вийдуть на робочі місця і вся область лишиться без електроенергії, повідомляється у зверненні страйкового комітету працівників «Черкасиобленерго».

Мітингувальники вже провели акції на трасі Київ-Одеса під Уманню, на в’їзді до Черкас біля Благодатного та в Києві, під Печерським судом. Вони також зверталися і до міської влади з проханням вирішити ситуацію, а потому перекривали рух бульваром Шевченка.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Пенсіонер 28.04.2017 20:31
Кузьмінська два роки була в.о.голови правління товариства.збори акціонерів за її керівництва не проводились.борг товариства перед державою за її правління зріс у рази....а люди ходили на роботу і виконували свої посадові обов'язки попри невиплату зарплати.то всьому ж приходить кінець :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 стабилизец 28.04.2017 16:16
какой ужис. для экс-директора и собственников все закончится благополучно в любом случае.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100