28 квітня 2017 року відбувся XХ Міжнародний конкурс шкільних медіа – значна подія для юних кореспондентів в Україні та за її кордоном.

PM763image009

Цього року Миколаїв гостинно приймав близько 200 учасників конкурсу, які представляли свої стінні та друковані роботи, електронні газети, фото-, теле- та радіорепортажі.

Щороку визначається переможець у номінації «Краще висвітлення законності та правопорядку», яка була створена за підтримкою МВС України. Юнкори у своїх творах охоплюють різноманітні теми в галузі права, забезпечення охорони публічного порядку, боротьби зі злочинністю, дотримання прав людини та законності. Майбутні журналісти досить професійно та завзято висвітлюють важливі тонкощі важкої і, нерідко небезпечної, служби правоохоронців, тому визначитись із кращим матеріалом стає дедалі складніше.

Цього року переможцем у «поліцейській номінації» стала Євгенія Маслюк, учениця Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I ступеня – гімназія ім. В.Т. Сенатора» м. Сміла Черкаської області.

Дівчина підготувала матеріал під назвою «Дівоче обличчя сучасної поліції», який був розміщений у виданні творчого об’єднання «Ідея». У своїй статті юнкор розповіла про досягнення випускниці Смілянської гімназії, яка свій подальший життєвий шлях присвятила службі в поліції, акцентувавши увагу на особистих якостях жінки-правоохоронця та складнощах, які виникають у нелегкої праці інспектора-криміналіста.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області підполковник поліції Олексій Попков, звертаючись у своїй промові до організаторів, учасників та гостей заходу, подякував усім за конкурс, який без сумніву сприяє вихованню молоді та надає можливість учням проявити себе у якості журналіста, адже - це дуже важлива, цікава і складна професія, яка вимагає не тільки глибоких знань і ерудиції, а й особливого таланту. Саме такими якостями безсумнівно наділена і Євгенія Маслюк.

Від керівництва Головного управління Нацполіції в Миколаївській області переможниця «поліцейської номінації» отримала грамоту та заохочувальні призи, а також сучасний гаджет-планшет, який допомагатиме журналісту-початківцю втілювати свої творчі задуми у нові матеріали.

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100