"Зникла жінка. Зріст 150-160 см, волосся світле, худорлявої статури. Одягнута : рожева шапка, куртка зеленого кольору, лосини темні, білі кросівки. При собі може мати закордонний паспорт та пенсійну картку. Фото жінки відсутнє". Таке орієнтування вчора, о 16:14, отримали патрульні про зникнення людини.

Заявниця розповіла, що втратила зв'язок зі своєю 85-річною мамою після того, як на 4 години залишила її в селі Червона Слобода.

Вони разом були на дачі, потім донька поїхала у справах до міста, а коли повернулась, пенсіонерки вже не було.

Останньою її бачила чергова кооперативу, яка повідомила, що схожа за описом бабуся сіла в маршрутний автобус і направилась в бік Черкас.

Близько 17-ї години літню жінку, патрульні виявили в районі Хіміків та почали з нею спілкуватись. Втім, через розгублений стан, пенсіонерка не змогла відповісти на жодні із поставлених запитань.

Тоді, бабусю посадили в службовий автомобіль і відвезли до доньки, яка вже чекала на вартових порядку біля центрального стадіону.

Черкащанка була дуже вдячною за проявлене піклування до її мами і побажала поліцейським гарної служби та завжди бути на сторожі правопорядку.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Коментар 03.05.2017 11:01
Цитую Пенсіонер:
Добре працюють патрульні поліцейські міста...

Головне - "резонансно" !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пенсіонер 03.05.2017 07:17
Добре працюють патрульні поліцейські міста...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100