реклама

реклама

До Всесвітнього дня охорони праці у Черкаській загальноосвітній школі №26 ім. І. Ф. Момота відбулися заходи, у яких узяв участь весь шкільний колектив.

415B5577

Уже кілька років поспіль у проведенні заходів до Дня охорони праці у цій школі беруть активну участь учителі та курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Цього разу викладач кафедри оперативно–тактичної діяльності, підполковник служби цивільного захисту Дмитро Федоренко розповів учням 8–10 класів про сучасні вибухонебезпечні предмети та провів практичне заняття на тему «Безпечне поводження на водоймищах у літній та зимовий періоди». Начальник факультету цивільного захисту В’ячеслав Гора проконтролював хід учбової евакуації учнів й працівників школи. Учні старших класів разом із курсантами продемонстрували прийоми пожежогасіння.

- Це все важливо для дітей, бо вчить відповідально ставитися до свого життя і здоров'я, - говорить директорка навчального закладу Галина Титаренко. - Добре, що такі заходи у нас відбуваються у співпраці з партнерами. Це додає навчанням і лекціям додаткової ваги.

Нагадаємо, День охорони праці в Україні покликаний привернути увагу супільства, влади, підприємців, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням. Відзначається відповідно до указу Президента від 18 серпня 2006 року.

Про це інформують в департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100