Нападник, погрожуючи ножем, заволодів тисячею гривень у продавчині одного з магазинів Корсунь-Шевченківського району. Затримати нападника допомогли небайдужі перехожі, інформують у ГУНП в Черкаській області.

1_2018 До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. Невідома особа, погрожуючи ножем продавчині, заволоділа грошовими коштами в сумі одна тисяча гривень. Жінці вдалося вибігти з магазину та покликати на допомогу. До приїзду поліції зловмисника затримали перехожі, які стали свідками нападу.

Як в подальшому з’ясувалося, зловмисник причетний ще до одного кримінального правопорушення. За день до розбійного нападу він пограбував місцеву жительку, заволодівши її мобільним телефоном.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) та частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На даний час йому обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. За скоєне він може отримати до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Громадяни 04.05.2017 21:19
Так, самі ж себе і захищаємо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100