Сергій Янко – житель Драбівського району восени 2016 року повернувся із зони проведення антитерористичної операції. Незважаючи на пережите, чоловік не втратив бажання жити та бути потрібним суспільству, отже відразу розпочав шукати роботу.

фото 1

Швидко працевлаштуватися за здобутими спеціальностями «штукатура» та «електрика-дизеліста комунікаційного вузла» Сергію не вдалося, тому він звернувся за допомогою до районного центру зайнятості. Фахівці запропонували безробітному відвідати ряд інформаційних тренінгів і семінарів, на яких чоловік дізнався про можливість розпочати власну справу. Тому вже невдовзі ініціативний чоловік твердо вирішив займатися підприємництвом та успішно захистив бізнес-план щодо відкриття дитячого кафе.

«Відкриття бізнесу – непростий крок, який потребує професійних знань, умінь та капіталовкладень. Але той, хто вирішив ризикнути, зазвичай отримує і роботу, і заробіток. Я не побоявся кардинально змінити своє життя та ризикнув і повернувся до мирного буття переможцем, господарем власної долі», - стверджує Сергій.

На цей час Сергій Янко – підприємець-початківець, який нещодавно відкрив у Драбові дитяче кафе «Смайл» і почав втілювати свої професійні задуми в життя, налагоджує зв’язки з постачальниками, займається розробкою рекламної продукції, удосконалює асортимент меню та розширює коло відвідувачів закладу харчування.

«Спілкування з людьми завжди мені подобалося та надавало душевних сил і енергії. Тому і вибір моєї роботи передбачуваний – соціальна сфера. Розпочав я з найменшого але в планах отримати максимальний результат», - ділиться враженнями молодий підприємець.

Драбівський РЦЗ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100