реклама

реклама

У Черкаській області визначено 33 місця, де планують встановити спеціальні відеокамери для контролю за водіями. Але очікується прийняття рішення Кабміну. Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів заступник начальника відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області, полковник Олег Єргаков, передає «Прочерк».

За його словами, за допомогою спеціальних відеокамер планують боротися з водіями, які порушують правила переїзду перехресть, а також здійснюють виїзд на смугу для зустрічного руху. Зокрема, три такі відеокамери планують встановити на черкаській дамбі. Після фіксації порушення власник автомобіля отримуватиме лист. Однак у цій системі є нюанси.

– У кожного водія будуть 150 так званих штрафних балів. Після кожного порушення по 50 балів будуть зніматися. І так після третього порушення водій отримуватиме лист і змушений буде сплатити штраф. Якщо винуватець не сплатить штраф у призначений термін, то сумка подвоїться. А якщо не сплатить за місяць – потроїться, – сказав фахівець.

Однак, за його словами, цю систему можна буде впровадити лише після відповідної постанови Кабінету міністрів.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сидоров. 05.05.2017 22:58
Достеменно відомо, що машина , типу Дастер, кілько місяців тому, одного з керівників Черкаської поліції, при поїздці у Київ, порушила правила дорожнього руху разів тридцять.Це зафіксовано на відео.Питання , чи оплатила уже поліція таку кількість штрафів за порушення ПДР. Якщо ні , то наскільки з того часу зросла вартість штрафів за неплату штрафів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100