реклама

реклама

Жінку, яка намагалася продати свою новонароджену дитину, поліцейські затримали неподалік пологового будинку під час передачі грошових коштів. Немовля передали лікарям для обстеження. За скоєне горе-матері загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі, інформують у секторі комунікації поліції області.

PM62image004

Отримавши інформацію, що 33-річна мешканка Черкаського району, яка перебуває на останніх місяці вагітності, шукає покупця на свою ще не народжену дитину, оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, негайно розробили операцію з її затримання.

PM607image001

Поліцейські добре розуміли, що треба діяти максимально оперативно та злагоджено. Життя дитини з перших хвилин після народження буде перебувати в небезпеці, адже невідомо, з якою метою дитину могли придбати сторонні особи.

PM431image003

Під час слідчо-оперативних заходів жінку було затримано у момент передачі грошових коштів за немовля. Вартість своєї новонародженої дитини вона оцінила у 15 тисяч гривень. Немовля передано на обстеження медикам та працівникам соціальних служб.

PM168image008

На даний час жінка затримана, з нею працюють слідчі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

PM533image005

За скоєне їй загрожує позбавленням волі строком до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу та позбавлення батьківських прав.

PM621image006

реклама

Коментарі  

 
0 #5 депутат 07.05.2017 10:56
Є причини і є наслідки, ось ця подія це вже дуже поганий наслідок, що стало причиною цього, чомусь це нікого не цікавить, і мабуть нікому не потрібно. Дуже хочеться, щоб матері не з власними дітьми боролися, а з тими, хто позбавляє їх дітей, нормальних умов проживання. Можна говорить про високе, але потрібно пригадать голодомор, до чого тоді доходило.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Думка 07.05.2017 08:50
А чому поліцейські отримавши таку інформацію не вжили профілактичних заходів з цією жінкою, її знайомими та батьками і таким чином попередили скоєння злочину, Адже вони могли роз'яснити їй, що в крайньому разі дитину можна здати в дитячий будинок, а за продаж людини настає кримінальна відповідальніст ь. Але, поліцейські навпаки, маніпулюючи свідомістю цієї жінки, розробили так звану "операцію" і фактично все зробили щоб злочин стався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Майдаун 07.05.2017 05:03
албания без визова страна ,даешь органы европе , доскакались . ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сидоров. 06.05.2017 17:59
На жаль подібні ситуації, при тотальному зубожінні людей,прогресую чій духовній деградації, будуть непоодинокі.Не кажу ніколи гадості жінкам, але стервоза поряд з цією виглядає ангелом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 мелани 06.05.2017 14:32
Хіба це жінка?Бог їй суддя..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100