5 травня о 05:20 на пункт зв’язку Жашківської пожежно-рятувальної частини від місцевих жителів надійшло повідомлення про пожежу будівлі на вулиці Євгенії Любомської, повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

ajnj5

Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувальних підрозділів вогонь швидко поширився покрівлею недіючої будівлі насосної станції колишнього ТОВ «Жашківський цукровий завод» та перекинувся на поруч розташовану господарчу будівлю.

У відповідності до розрахунку сил та засобів для ліквідації пожежі на місце події були спрямовані чергові караули Жашківської та Монастирищенської пожежно-рятувальних частин, а також добровільна пожежна команда ПАТ «Жашківський елеватор». Спільними зусиллями о 08:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:06 повністю ліквідувати. До гасіння залучалися 4 одиниці спецтехніки та 20 чоловік особового складу.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю недіючої будівлі насосної станції, на площі 500 м.кв. та покрівлю господарчої будівлі на площі 250 м.кв. Причина пожежі встановлюється.

ajnj1

ajnj6

ajnj7

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100