За добу 6 травня в області через дитячі пустощі виникло 2 пожежі.

images

Так о 14:50 у місті Корсунь-Шевченківський в недобудованому житловому будинку виникла пожежа. Одразу на місце виклику прибули рятувальники з 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які о 15:10 локалізували поширення вогню, а о 15:35 повністю його ліквідували.

Під час розслідування причини пожежі було з’ясовано, що винуватцем є 9-річний хлопчина який разом із однолітками бавився сірниками. Неконтрольоване горіння призвело до того, що вогонь по сухій траві став швидко розповсюджуватися, злякавшись підлітки злякалися та втекли. Коли на місце виклику прибули співробітники ДСНС, вогонь вже встиг охопити усю покрівлю будинку.

Цього ж дня о 16:50 за аналогічних обставин виникла пожежа у місті Чигирин. Діти гралися  біля надвірної споруди, поки один з них, 8-річний хлопчина, не знайшов коробку з кількома сірниками. Дитина спробувала запалити аркуш паперу, а коли в неї це вийшло, злякалася та втекла. Вогонь одразу перекинувся на суху траву та став швидко поширюватися і ще до прибуття вогнеборців із 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини  встиг знищити споруду.

Діти під час пожежі не постраждали, інформує прес-служба ДСНС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100